În cadrul TEDxEroilor Adventures vei putea lua parte la activități variate sub forma de workshop-uri, ateliere, discuții și nu numai. Această zi reprezintă cea de-a treia zi a TEDxEroilor Mind The Gap, prin care vom explora împreună latura dinamică a comunității noastre. În plus, în cadrul unor activități vei putea interacționa direct cu o parte din speakerii conferinței.

 

Prioritate la înscriere vor avea persoanele care au bilet la TEDxEroilor Mind The Gap. 

Workshop Scrimă by Bogdan Dascălu & Atlas Invictus România

6 MAI CBC 11:30

Te-ai întrebat vreodată cum se duelează muschetarii in filme, ce reprezintă scrima in zilele noastre și cum este transpusa într-un sport olimpic? Te invitam sa iei parte la un workshop de scrima susținut de către Bogdan Dascalu și @Atlas Invictus România, care te vor introduce in tainele scrimei și te vor provoca la duel. Prezenta la acest workshop nu necesita decat echipare sportiva, de restul ne ocupam noi. En garde !

CBC Rooftop Workout by CBC Fitness Corner

TBA

TBA

Macrame wall hanging by Runo & Ka Și Irika

6 MAI H33 13:30

Macrame este o tehnică de împletitură realizată din noduri făcute manual. În cadrul atelierului vom învăța tehnica nodului de bază în macrame și ciucuri realizând un panou decorativ de perete.

Atelier pictură pe ceramica by Ceramic Cafe

6 MAI CERAMIC CAFE 10:00

Personalizare de obiecte ceramice – puteți alege dintr-o varietate de modele obiectul pe care urmează să îl pictați. Apoi noi ne ocupăm de glazurarea și arderea lui. La finalul acestui proces fascinant veți avea un obiect unicat, pe care să îl păstrați sau să îl dăruiți. Este un excelent exercițiu de imaginație și de relaxare.

Yarn wall hangig by Runo & Ka si Irika

6 MAI H33 11:00

În cadrul Yarn wall hanging vei participa la un atelier în care vei realiza panouri decorative de agățat pe perete din fire și șnur de bumbac. Împreună vom îmbina culori, lungimi și texturi.

Atelier de crosetat cosuri by Runo & Ka si Irika

6 MAI H33 16:00

Vei învăța să croșetezi unul din produsele de trend din acest an! Folosind bandă textilă, vom crea T-shirt yarn cu modele decorative prin tehnica croșetatului.

The Spring of Eco-passive Houses by EvoHouse

TBA

The Spring of Eco-passive Houses sunt o serie de workshopuri pentru public, organizate cu scopul de a prezenta avantajele caselor eco-pasive. Casele eco-pasive reprezintă cel mai ridicat standard actual de eficiență energetică și de confort al mediului construit. Workshopurile vor fi organizate în casele demonstrative eco-pasive din Cluj-Napoca construite utilizând soluții ecologice.

Gourmet Lunch by Food Waste Combat

TBA

Masa comunitară pentru oamenii fără adăpost. Hai să gătim împreună din alimente salvate de la risipă. Împreună cu niște bucătari desăvârșiți, gata să pregătească o masă gourmet. Care apoi va fi savurată împreună cu cei care au o poveste interesantă despre viață, dar nu și o casă. Un moment valoros, de la care sigur vom pleca cu mai mulți prieteni și bogați sufletește.

Atelier de antreprenoriat by Future Makers

TBA

Atelierele de antreprenoriat se adresează tinerilor între 20 și 29 de ani care:  au sau caută o idee bună de business orientată spre viitor pe care să o înceapă în 2018;  vor să cunoască alți tineri care au interese similare și să își unească forțele în competiție;  vor să descopere cum pot lua parte prin intermediul Future Makers la incubare, mentorat, conectare, sau șansa de a câștiga premiile în valoare de 20.000 € pentru implementarea ideii lor de business. În atelierele Future Makers ne uităm la trendurile de viitor, generăm idei de business, întâlnim antreprenori care ne inspiră şi discutăm despre ce înseamnă un plan de business. Găsim soluţii antreprenoriale astăzi, care vor fi sustenabile şi în viitor.

Yogilates by Roxana Florescu

6 MAI CBC 10:00

Yogilates reprezintă o formă modernă de antrenament fitness, ce îmbină armonios excerciții din lumea pilates-ului cu poziții și mișcări din Hatha yoga. Practica inventată în 1997 de Jonathan Urla, instructor de pilates și iubitor de yoga, este menită să ajute prin exercițiile tip pilates la dezvoltarea și tonifierea musculaturii, iar prin îmbinarea cu yoga creează o conexiune strânsă între corp, minte și respirație. Așadar, o clasă de yogilates, prin concentrarea depusă pentru efectuarea exercițiilor, promite eliberarea minții de griji și stresul cotidian.

Decorate your tote bag by ARTĂ de mic

6 MAI H33 13:00

Pregătim sacoșele de cumpărături pentru vară. Le brodăm, pictăm și le umplem de culoare care să ne înveselească ținuta.

Atelier bijuterii din rasina si cristale by Catrinel

6 MAI H33 20:30

Atelier de creație de bijuterii inedite din rașină transparentă cu cristale. Vom explora împreună mixul de rașină și vopsea în scopul creării unor efecte de valuri de culoare, și înglobarea de diferite cristale: pirită ,quartz etc.Se pot crea broșe și lanțuri. Cursul este ținut De Catrinel Sabaciag, designer de bijuterii contemporane.

MORE COMING SOON

COPYRIGHT 2018 @ TEDxEroilor This independent TEDx event is operated under license from TED.