SPEAKERS

Tara Skurtu

Poetă

Tara Skurtu este o poetă de origine americană care locuiește în prezent în România. Înainte de a ajunge în România a predat la Universitatea din Boston, fiind lector de creație literară. Prin Programul de Educație a Penintenciarelor BU, a avut ocazia de a lucra cu studenți încarcerați.

Mihai Rotaru

Co-Fondator Clever Taxi

Cu o experiență antreprenorială de peste 10 ani, timp în care a inițiat 3 companii, Mihai Rotaru este co-fondatorul Clever Taxi, prima și cea mai mare aplicație de transport din România, care a fost vândută către Grupul Daimler în 2017.

Mihai Arsenie

Reporter TVR

Mihai este primul jurnalist cu sindrom Down din Europa acreditat la ONU. În ultimii aproape 10 ani, în special de când a absolvit liceul și a luat Bacalaureatul, Mihai s-a afirmat ca un tânăr independent, optimist și curajos, în căutarea unei voci proprii.

Marc de Wit

Director of Strategic Alliances - Circle Economy

Marc conduce programele de parteneriate strategice și de consultanță ale Circle Economy. El este autorul principal al raportului intitulat Circularity Gap Report, prin care s-a lansat un sistem de măsurare a circularității economiei lumii.  

 

Ciprian Stănescu

Partnerships Manager la Ashoka Romania

Ciprian este fondatorul Innovations for Tomorrow, o serie de conferințe care abordează ca subiect principal de discuție viitorul și ce va presupune acesta în dezvoltarea umanității.

Vlad Căpușan

Alpinist

Un om simplu, dar cu vise mari. Muntele a fost parte mereu parte din viața lui, iar escalada a început-o la 13 ani în Cheile Turzii. Din acel moment nu s-a mai oprit. Mergând pe munte, a înțeles un lucru important – pentru el adevărata împlinire nu apare când are stomacul plin și o perna moale sub cap.

Mircea Bravo

Entertainer

Mircea Bravo, pe numele lui Mircea Popa, și-a început proiectul în octombrie 2014 pentru că îi plăcea la nebunie să interacționeze cu oameni în situații random pe stradă, dar în același timp începea să își dea seama că rețelele sociale sunt viitorul.  După un an și-a dat seama că toată lumea îl cunoștea și nu mai avea cum să facă farse.

Alex Bologa

Judocan

Alex Bologa este un judocan nevăzător care împotriva dificultăților reușește să uimească lumea atât prin performanțele sale de excepție din ultimii ani, cum ar fi bronzul de la Jocurile Paralimpice de la Rio din 2016 și titlul de campion european obținut anul trecut la Walsall, cât și prin modestia și voința de a depăși orice obstacol în fiecare zi.

Nameless

Dancers

Momentul artistic susținut de Nameless, intitulat “Find it”, este menit să reproducă evoluția omenirii prin dans, atrăgând atenția privitorului asupra vieții cotidiene. Îmbinând mișcări de balet clasic și contemporan, momentul surprinde diferite aspecte din decursul vieții, conturând o antiteză între vis și împlinire.

COPYRIGHT 2018 @ TEDxEroilor This independent TEDx event is operated under license from TED.