CE ESTE TEDxEroilor AWARD?

TEDxEroilor Award se află anul acesta la a cea de-a treia ediție, fiind un concurs de idei fezabile și sustenabile, cu impact social pozitiv asupra comunității. Ideea câștigătoare va fi premiată cu un grant de 5.000 EUR. De asemenea, echipa de implementare a ideii câștigătoare va fi sprijinită timp de un an de la premiere de către TEDxEroilor și partenerii acestora prin sesiuni de coaching, prin servicii de consultanță și prin promovare.

FINALIȘTII TEDxEroilor AWARD

Terapie prin Artă by Create.Act.Enjoy

Terapie prin Artă reprezintă un proiect care își propune implementarea de activități și ateliere artistice în 4 spitale din Cluj-Napoca, pentru a contribui la îmbunătățirea stării psihologice a pacienților și, indirect, a staff-ului medical.

Eastride 

Eastride propune crearea unei infrastucturi de curierat pe biciclete în Cluj-Napoca, pentru a ușura traficul rutier și pentru a educa publicul în vederea utilizării mijloacelor alternative de transport.

WellCode

WellCode este o platformă de învățarea a informaticii online, care își propune să compenseze lipsa existenței unor cadre didactice pregătite pentru predarea actuală a materiei.

COPYRIGHT 2018 @ TEDxEroilor This independent TEDx event is operated under license from TED.