ECHIPA

Vlad Gliga

Superpower: Connecting dots

Vlad este unul dintre co-fondatorii TEDxEroilor și în prezent persoana care deține licența evenimentului. După ce a studiat și a lucrat în afara țării timp de 4 ani, el a decis să se întoarcă în România pentru a susține dezvoltarea țării. Credința lui este că evenimentele de tipul TEDx sunt o platformă incredibilă care facilitează impactul pozitiv și schimbă mentalități.

Anca Laslău

Superpower: Chameleon

Anca crede cu tărie că viața este un proces continuu de învățare și este sigură că poți găsi o latură frumoasă în orice. Ea a ajuns acum 4 ani în echipa TEDxEroilor deoarece iubește provocările și îi place să iasă din zona de confort. În momentul de față,  este convinsă că se află în locul care facilitează întâlnirea dintre idei și oamenii care își doresc cu adevărat să schimbe ceva.

Alex Ardelean

Superpower: Organised chaos

Numele lui este Alex, însă probabil că lumea încă îl strigă Shuby. Spirit liber, competetitiv și cu o dragoste imensă pentru provocări, Alex este una din acele persoane care crede că a venit momentul schimbării în societatea românească. Din această cauză probabil că unele persoane îl consideră un visător, însă, prin definiție, el este un ”doer”.

Alexandra Soare

Superpower: Shifting perspectives

Alexandra este o persoană dinamică și plină de entuziasm, care crede cu adevarăt în puterea comunităților de a genera schimbarea. Implicarea ei în echipa TEDxEroilor  reprezintă o nouă provocare dintr-o serie prin care își dorește să ia și să simtă pulsul comunității.

Cristian Balint

Superpower: Silent thinking

Cristian se ascunde de obicei după display și creează tot ceea ce înseamnă vizual TEDxEroilor. Fiind într-un proces continuu de creație și dornic de a accepta experiențe noi și provocatoare, el a decis că dorește să susțină răspândirea ideilor folosindu-și abilitățile magice în Illustrator. El crede cu tărie în faptul că la baza schimbării stă colaborarea activă între diverse comunități.

Iulia Rad

Superpower: Positive thinking

În ultimii 7 ani la orice eveniment s-a implicat, fie că se ocupa de invitați sau era responsabilă de logistică, Iulia a emanat tot timpul energie pozitivă. Începând de anul acesta, ea a decis să se alăture echipei TEDxEroilor și misiunii lor, aducând cu ea multa entuziasm și voie bună.

Theia-Golea

Superpower: Active Citizen / Dogwhisperer

Theia, cu un background în Istoria Artelor și  Comunicare, s-a alăturat echipei TEDxEroilor deoarece crede în puterea educației și a ideilor de a schimba lumea. Ea consideră ca TEDxEroilor este locul unde ideile pot crește. Când vine vorba de ”ce urmează”, Theia crede că acțiunile de astăzi vor da formă zilei de mâine, iar viitorul va fi așa cum vom alege noi să îl creăm.

COPYRIGHT 2018 @ TEDxEroilor This independent TEDx event is operated under license from TED.